Home Recensie-Het-geheim-van-haar-succes-door-Carla-Schenk

[vorige pagina]

Het geheim van haar succes,

vijftien succesfactoren voor vrouwen

Carla Schenk

Wanneer ben je een succesvolle vrouw? In hoeverre is intuĆÆtie en spiritualiteit belangrijk voor vrouwen? Waarin onderscheiden top-vrouwen zich?

Boekcover; Het geheim van haar succes door Carla SchenkAls je doet wat voor jou belangrijk is en wat bij je past, komt het beste in je boven. Dan sta je in je kracht en ben je succesvol, aldus Carla Schenk in haar inspirerende boek. Zij interviewde 15 bekende vrouwen en beschreef de factoren die voor hen succesvol waren. Zo geeft presentatrice Sylvana Simons vrouwen het advies om te durven zijn en te leven zoals je bent. Karla Peijs, voormalig minister van Verkeer en Waterstaat bepleit het serieus nemen van je eigen geweten. En Rita Verdonk, de leider van Trots Op Nederland, vertelt dat uitgaan van je eigen kracht haar drijfveer is.

Aan de hand van de interviews met deze vrouwen, tips en adviezen laat Carla Schenk zien hoe vrouwen hun grenzen kunnen verleggen en het glazen plafond kunnen doorbreken. Vrouwen kunnen veel van elkaar leren door uit te wisselen hoe ze hun dromen omzetten in daden en hoe ze erin slagen trouw te blijven aan zichzelf.

Carla Schenk(1965) is pr-adviseur. Zij schreef eerder “Het geheim van een goede relatie”.

“Het geheim van haar succes” is een inspirerend boek waar vrouwen met ambities van kunnen leren.

[vorige pagina]